Sirk temalı parti fikirleri

yeniiScreen Shot 2017-10-21 at 18.34.00Screen Shot 2017-10-29 at 03.20.09

Bugüne kadar en çok sevilen beğenilen ve sorulan tasarımım hiç şüpesiz sirk temalı parti tasarımımız.Kırmızı düz renk veya çizgili konularda bir çok kereler sirk temalı partiler için yapıldı.Bu istekler kimi zaman sirk çerçevesi,kimi zaman sirk panosu,kimi zaman sirk maske kovası ,zaman zaman da sirk partileri için açıkhavada kullanmak üzere sirk yön okları oldu.Sirk temalı partiler de genel de dev renkli pompom ve balonları da sağlıyabiliyoruz.Dev pompomlar partiye hava katıp ortamı cidden neşelendiriyor.Fotoblok olarak hazırlanan pano,çerçeve ve sirk temalı kapı süsümüz çok beğeni gördü,Hele hele en çok merak edilen tamamen kişiye özel tasarlanan bu temanın da incisi sirk temalı popcorn kutuları,Çeşitli hediyelikler,etiketler,stiker ve peçetelikler.

Sirk temalı parti süslerimiz için de en çok sorulan fotoğraflı sirk temalı hoşgeldin panosu da özel zaman ayırılarak çalışılan bir parti ürünü.

 

müşterilerimiz genellikle bu tarz partileri açık havada yeşil çimenlikte yapmayı tercih ediyorlar.Bu yüzden sirk temalı partiler çok eğlenceli ve neşeli hatta çok renkli geçmekte.Sirk temalı partilerimiz için koskocaman etkinlik masası düzenliyoruz.Bu masada en çok sirk tamalı maske kovaları bulunmakta, kovaların içerisinde 15 ader sirk temalı çubuklu aksesuar mevcut. Ayrıca sirk temalı parti için dijital davetiyeler,sirk temalı çikolata sargıları da yapıyoruz.

 

bunların yanısıra chalkboard yani karatahta üstüne sirk temalı parti tasarımız kullanılarak bir memeory board da olusturuyoruz.Bu  memory board 1 yaş fotograf çekimlerinde de kullanılabiliyor. Sirk temalı partiler neden bu kadar seviliyor diye tasarımın alt metnini okursak eğer.Diyebilirim ki çok basit bir nedeni var kırmızı olması.